fbpx

Russell

Russell on valmistanut vaatteita jo vuodesta 1902. He jatkavat tuotteidensa valmistusta tavalla, jonka vain Russeli osaa: yritys kehittää, tekee uudistuksia ja parantelee uusia tuotteita sekä toimintatapoja jatkuvasti.

Russell tukee kestävää kehitystä ja tekee yhteistyötä vain sellaisten toimittajien kanssa, jotka täyttävät tai ylittävät heidän poikkeuksellisen korkeat eettisen yritystoiminnan standardinsa. Ketjun sisällä tehdään kaikki mahdollinen ympäristöjalanjäljen minimoimiseksi.

 • Koko Russellin tuotesarja noudattaa Ökotex 100 standardia, mikä tarkoittaa sitä, ettei tuotteissa ole käytetty mitään laittomia tai vaarallisia aineita.
 • Russell kuuluu Amfori BSCI:hin ja on sen myötä sitoutunut noudattamaan avointa ja kestävää kaupankäyntitapaa. Lue lisää.
 • Kaikki valmistustehtaat on yksilöllisesti WRAP:n sertifioimat. WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production) tarkistaa, että yrityksessä seurataan kansainvälisiä eettisiä standardeja.
 • OCS 100 – Organic Content standard koskee tuotteita, joissa on 95-100% orgaanista materiaalia. Se vahvistaa, että valmiissa tuotteessa on ilmoitettu määrä raaka-ainetta ja seuraa sen jälkeä lähteestä valmiiseen tuotteeseen asti.

Edellisten lisäksi yritys vastustaa ihmisten salakuljetusta sekä modernia orjuuttamista.

Russellin tunnetuin tuotelinja on nimeltään Authentic. Siinä tiivistyy kaikki, mitä perustaja Benjamin Russell ajoi takaa keksiessään klassisen svetarin vuonna 1920. Ajaton design, mukavuus ja käytännöllisyys on johtanut tuotteiden suosioon niin vapaa-ajalla kuin työyhteisöissäkin.

Mistä on Russell Authentic Sweatshirt tehty:

 1. Ulkopuoli on sataprosenttista kammattua puuvillaa
 2. Kolmikerroksinen kudos
 3. Kankaassa on runsaasti puuvillaa (80% harjattua puuvillaa ja 20% polyesteriä)
 4. Sisäpuoli on harjatun puuvillan ja polyesterin sekoitetta, jolla varmistetaan verraton mukavuus ja lämpimyys
 5. 100% polyesteristä valmistettu välikerros yhdistää sisä- ja päällikudoksen. Juuri tämä kolmas kerros aiheuttaa merkittävän laatueron verrattuna kaksikerroksiseen puseroon. Kerros erottaa sileän ulkokudoksen harjatusta sisäpuolesta ja estää siten pehmeitä sisäpuolen kuituja pistämästä läpi. Se myös tukevoittaa kankaan kudosta ja tekee siitä suorituskykyisemmän
 6. Tämä kolmas kerros tekee svetarista käteen tuntuvasti painavamman ja ylellisemmän
 7. Korkealaatuinen puuvilla
Filter products Showing all 2 results
Kategoria
Tuotemerkki
Hintahaarukka
Järjestä
Filter

Näytetään kaikki 2 tulosta

Lisätty toivelistalleRemoved from wishlist 0
0
Lisätty toivelistalleRemoved from wishlist 0
0
Vuorenpaan
Kattava valikoima koiratarvikkeita ja urheiluvaatteita
info@vuorenpaan.com
045 787 06211
Ostoskori