fbpx

MUSH Voima sika-nauta miniblocks

Lisää toivelistalleLisätty toivelistalleRemoved from wishlist 0
Arvostele

28,70 

Ennakkotilaus.

Mush raakaruoka sika-nauta 10 kg. Raakaruoat ovat pakasteita ja niiden ainoa toimitustapa on nouto varastolta tai Turun seudun kotiinkuljetus.

Onko tuote loppu? Lähetä meille viesti, tilaamme sen sinulle valmiiksi.

×

Tuotekysely

MUSH Voima sika-nauta miniblocks
MUSH Voima sika-nauta miniblocks

28,70 

Kuvaus

MUSH Voima sika-nauta miniblocks

Sika-nauta miniblocksit sisältävät suomalaista sikaa 90% (liha, kylki, keuhko, kamara, torvet, maksa) sekä suomalaista nautaa 10% (liha, jänne, keuhko). Maksaa 5 %.

MUSH B.A.R.F. Voima® on täydennysrehusarja suurkuluttajille, jotka haluavat koota koiriensa ruokavalion itse. MUSH B.A.R.F. Voima® mahdollistaa omien yhdistelmien kokoamisen eri BARF-komponenteista, joten on huomioitava, että ne eivät ole kattavia sellaisenaan. Täysipainoisen BARF-ruokavalion koostaminen edellyttää, että sarjan tuotteita vaihdellaan ja yhdistellään. On suositeltavaa tutustua koiran ravitsemukseen ennen oman ruokavalioin koostamista. Mikäli et ole varma mitä kaikkea sinun tulisi antaa, jotta ravinto olisi täysipainoista ja koira saisi siitä kaiken tarvitsemansa, suosittelemme käyttämään Vaisto-täysravintoja. joita on saatavana myös edullisina 10 kg suurkuluttajapakkauksina.

Tuotesarjaan lukeutuu nautaa, sikaa, sika-nautaa, kanaa, kalkkunaa, poroa, hirveä sekä kalaa. Mix-tuotteet luovat hyvän perustan monipuoliselle ruokavaliolle, jota voi täydentää muilla MUSH tuotteilla. Tyypillinen BARF-ruokavalio koostuu lihasta, raakaluista, sisäelimistä sekä pienestä määrästä kasviksia. Kokonaisuutta on mahdollista täydentää hedelmillä, vihanneksilla sekä munilla, jotka kuuluvat niin ikään BARF-ruokavalioon. Mush suosittelee, että itse muodostettu ruokavalio kootaan niin, että se sisältäisi viikkotasolla ainakin kolmea eri lihaa, sekä kalaa noin kerran viikossa.

Lisätiedot

Lisätiedot: MUSH Voima sika-nauta miniblocks

Tuotemerkki
Koko
Pääainesosa ,

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSH Voima sika-nauta miniblocks”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kattava valikoima koiratarvikkeita ja urheiluvaatteita
info@vuorenpaan.com
045 787 06211