fbpx

Varastomyymälän aukiolo:
Ke klo 16-18.
Katso sijaintimme

MUSH Voima meat-mix miniblocks

Lisää toivelistalleLisätty toivelistalleRemoved from wishlist 0
Arvostele

34,50 

Loppu varastosta

Mush raakaruoka sika-nauta-kana-lohi. Raakaruoat ovat pakasteita ja niiden ainoa toimitustapa on nouto varastolta tai Turun seudun kotiinkuljetus.

Onko tuote loppu? Lähetä meille viesti, tilaamme sen sinulle valmiiksi.

×

  Tuotekysely

  MUSH Voima meat-mix miniblocks
  MUSH Voima meat-mix miniblocks

  34,50 

  Kuvaus

  MUSH Voima meat-mix miniblocks

  Sika-nauta-kana-lohi meat-mix miniblocksit sisältävät suomalaista broileria 31% (liha, nahka, luut), suomalaista sikaa 28% (liha, maksa), norjalaista lohta 25% (päät ja selkärangat), naudanmahaa 15% sekä kananmunaa 0,2%. Luuta 11 % ja maksaa 10 %.

  MUSH B.A.R.F. Voima® on täydennysrehusarja suurkuluttajille, jotka haluavat koota koiriensa ruokavalion itse. MUSH B.A.R.F. Voima® mahdollistaa omien yhdistelmien kokoamisen eri BARF-komponenteista, joten on huomioitava, että ne eivät ole kattavia sellaisenaan. Täysipainoisen BARF-ruokavalion koostaminen edellyttää, että sarjan tuotteita vaihdellaan ja yhdistellään. On suositeltavaa tutustua koiran ravitsemukseen ennen oman ruokavalioin koostamista. Mikäli et ole varma mitä kaikkea sinun tulisi antaa, jotta ravinto olisi täysipainoista ja koira saisi siitä kaiken tarvitsemansa, suosittelemme käyttämään Vaisto-täysravintoja. joita on saatavana myös edullisina 10 kg suurkuluttajapakkauksina.

  Tuotesarjaan lukeutuu nautaa, sikaa, sika-nautaa, kanaa, kalkkunaa, poroa, hirveä sekä kalaa. Mix-tuotteet luovat hyvän perustan monipuoliselle ruokavaliolle, jota voi täydentää muilla MUSH tuotteilla. Tyypillinen BARF-ruokavalio koostuu lihasta, raakaluista, sisäelimistä sekä pienestä määrästä kasviksia. Kokonaisuutta on mahdollista täydentää hedelmillä, vihanneksilla sekä munilla, jotka kuuluvat niin ikään BARF-ruokavalioon. Mush suosittelee, että itse muodostettu ruokavalio kootaan niin, että se sisältäisi viikkotasolla ainakin kolmea eri lihaa, sekä kalaa noin kerran viikossa.

  Lisätiedot

  Lisätiedot: MUSH Voima meat-mix miniblocks

  Tuotemerkki

  Koko

  Pääainesosa

  , , ,

  Arviot (0)

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSH Voima meat-mix miniblocks”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Vuorenpaan
  Kattava valikoima koiratarvikkeita ja urheiluvaatteita
  info@vuorenpaan.com
  045 787 06211
  Ostoskori