fbpx

Mush Vaisto Cat raakaruoka

Lisää toivelistalleLisätty toivelistalleRemoved from wishlist 0
Arvostele

5,70 39,90 

Poista

Mush Cat raakaruoat kissoille. Raakaruoat ovat pakasteita ja niiden ainoa toimitustapa on nouto varastolta tai Turun seudun kotiinkuljetus.

Onko tuote loppu? Lähetä meille viesti, tilaamme sen sinulle valmiiksi.

×

Tuotekysely

Mush Vaisto Cat raakaruoka
Mush Vaisto Cat raakaruoka

5,70 39,90 

Kuvaus

Mush Vaisto Cat raakaruoka

Vaisto Cat on raaka kissojen täysravinto, joka valmistetaan Mushin tehtaalla Pietarsaaressa. Se täyttää kaikki kissan ravitsemukselliset tarpeet luonnollisesti ilman mitään lisä- tai täyteaineita. Tuotteet sopivat käytettäväksi itsessään tai minkä tahansa muun täysravinnon kanssa.

  • Keltainen, kana-nauta

Ravinteikas täysravinto kaiken ikäisille kissoille ja sopii erityisen hyvin pentuajan ruokavalioksi. Vaisto Cat Keltainen sopii myös hyvin vasta raakaruokailua aloittavalle kissalle. Keltaista on saatavilla 800 gramman uudelleensuljettavissa pusseissa sekä 7,5 kilon pullalaatikossa, jonka sisältö mahtuu standardikokoiseen pakastimen vetolaatikkoon.

  • Vaaleanpunainen, kana-sika

Varma valinta aikuisille kissoille. Tukee ihon ja turkin hyvinvointia ja on siksi erinomainen pitkäkarvaisille kissoille tai käytettäväksi turkin vaihtumisen aikaan. Vaaleanpunaista on saatavilla 800 gramman uudelleensuljettavissa pusseissa.

  • Valkoinen, nauta-sika

Aikuisten kissojen tasapainoinen täysravinto, joka sopii hyvin myös siipikarja-allergiselle kissalle tai tarjoamaan uusia maksuelämyksiä. Valkoista on saatavilla 800 gramman uudelleensuljettavissa pusseissa.

Vaisto Cat -tuotteet annostellaan kissan painon mukaan. Anna 1-2 pullaa per elopainokilo päivässä. Kissanpentu syö keltaisia pullia oletetun aikuispainon mukaan.

×

Vaisto Cat keltainen

Broileri 63 % (sydän, liha, luu, rusto), Nauta 36 % (keuhko, sydän, liha, maksa, veri, rusto), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Vaisto Cat vaaleanpunainen

Broileri 52 % (kivipiira, sydän, liha, maksa), Sika 46 % (sydän, liha, luu, munuainen, keuhko, rusto), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Vaisto Cat valkoinen

Nauta 56 % (liha, sydän, keuhko, maksa, rusto, veri), Sika 42% (sydän, liha, luu, munuainen, rusto), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Ainesosat

Lisätiedot

Lisätiedot: Mush Vaisto Cat raakaruoka

Tuotemerkki
Pääainesosa , ,
Koko ,

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mush Vaisto Cat raakaruoka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kattava valikoima koiratarvikkeita ja urheiluvaatteita
info@vuorenpaan.com
045 787 06211