fbpx

Mush Hellä

Lisää toivelistalleLisätty toivelistalleRemoved from wishlist 0
Arvostele

8,20 

Poista

Hellä raakaruoat herkille koirille. Raakaruoat ovat pakasteita ja niiden ainoa toimitustapa on Turun seudun kotiinkuljetus.

Onko tuote loppu? Lähetä meille viesti, tilaamme sen sinulle valmiiksi.

×

  Tuotekysely

  Kuvaus

  Mush Hellä

  Molemmat Hellä-tuotteet sisältävät vain yhtä proteiinin lähdettä ja ne ovat luuttomia. Hellä nauta sekä Hellä kana ovat raakoja täysrehuja, jotka sopivat herkille koirille. Tuotteet sisältävät hapatettuja kasviksia ja maitohappobakteereja, jotka tukevat suoliston normaalia toimintaa. Kala-oliiviöljyn sisältämät omega-3-, EPA- ja DHA-rasvahapot tukevat koiran aivojen, silmien ja sydämen normaalia toimintaa. Tuotteet on tasapainotettu luonnollisella vitamiini- ja hivenaine-esiseoksella. Kalsiumin lähteenä toimii kananmunan kuori.

  Kaksi vaihtoehtoa:

  • Hellä kana on funktionaalinen superruoka. Ehdoton valinta toipilaalle, kuntoutujalle ja painonhallintaan.
  • Hellä nauta on korkean proteiinipitoisuuden vuoksi ehdoton valinta kisaavalle, työtä tekevälle tai muutoin aktiiviselle koiralle.
  ×

  Mush Hellä kana

  Broileri 90% (liha, -kivipiira, -maksa, -sydän), hapatetut kasvikset 5,8% (vettä, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine-esiseos 2% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%, kananmuna 1%.

  Mush Hellä nauta

  Nauta 90,5% (liha, maha, sydän, kurkkulukko, maksa), hapatetut kasvikset 5,8% (vesi, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine- esiseos 2,5% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%.

  Ainesosat

  Lisätiedot

  Lisätiedot: Mush Hellä

  Tuotemerkki

  Pääainesosa

  ,

  Koko

  Arviot (0)

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mush Hellä”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Vuorenpaan
  Kattava valikoima koiratarvikkeita ja urheiluvaatteita
  info@vuorenpaan.com
  045 787 06211
  Ostoskori